mandag den 30. april 2012

Fladsyning

Vand, sæbe og et hæftigt tryk med et strygejern og denne pude er så god som ny. Motivet er broderet med fladsyning.

tirsdag den 24. april 2012

Farmors lampe

Jeg har været ved at lave et forsøg med en lampeskærm. Hvis vi lige sætter tiden et år tilbage så fik jeg denne lampe af farmor, da den ellers skulle havde været i skraldespanden. For 2 uger siden begyndte jeg af læse om hvordan man selv kan lave skærme. En af bøgerne mente at alle problemer kunne løses med lim. Den købte jeg nu ikke. Så her er resultatet, en lampeskærm med fugle.

onsdag den 18. april 2012

Contaioner fund.

Contaioner fund! Min far fandt disse stole plus 4 stk. mere på en tur til contaioneren. De ekstra stole vi havde før er faldet sammen, så nu kan gæsterne føle sig sikker igen nå de sætter sig på en stol. jeg er begyndt at ombetrætte dem, er dog ikke kommet så langt.

onsdag den 4. april 2012

Nej, det er ikke en flue

...men en guldsmed

på bagsiden af nederdelen er et udsnit af vingerne syet på som lomme.

mandag den 2. april 2012

Julen var lige til påske

altså i følge den gamle julesang, og i form af de grannåle man kan blive ved med at finde. Hver år prøver jeg at tage et julebilled af drengene. Efter mange mange forsøg er dette det bedste, hvilket vidner om drengene ikke er enig med moren om ønsket i et pænt billed. Men billedet taler sandt; to drenge med krudt i r.....

Påskeæg

Jens og jeg var en tur på Natur Centret i Basballe igår. Her havde vi en skøn eftermiddag, vi plantefarvede æg, med med løg og en masse andet fra naturen jeg ikke havde tjek på. Der blev også kogt strudseæg og flettet redder i pil. Det nåede vi dog ikke, da Jens og hans gode ven Aksel også lige skulle nå at lege med dinoer og lava/vand.