onsdag den 27. juni 2012

Maskinbroderi.

Har længe haft en drøm om at brodere ansigter i maskinbroderi, har bare ikke kunne finde vejen her til. I løbet af de sidste par år har jeg tilladt mig den luksus at tage et par maskinbroderi kurser og et akvarelkursus. Summen af dette er et forsøm med at omsætte disse fantastiske postkort til maskinbroderi.
Postkotet er jo ikke lige til at omsætte direkte, så det er først omsat til en forenklet stregtegningen, og overført til stoffet, så er det på et plan hvor det er overskueligt igen.


Da jeg så endelig var komme igang, kunne jeg lige så godt brodere nogle stykker.

 
                                          Happy end. Er faktisk ganske tilfreds med resultatet.

onsdag den 20. juni 2012

Rabarber

Har fået en opskrift på rabarber chutney. Kom lige til at koge det dobbelt så lang tid som der stod, men ifølge smagen har det kun været en fordel.Så konklusionen må være god veninde -god opskrift.

fredag den 15. juni 2012

Cirkus Basballe

I sidste øjeblik har jeg lige fået strikket diplomer til kage konkurrencen. Jenss børnehave holder sommerfest og laver cirkus, den lille fyr går meget op i sin rolle som trommeslager at det kan være svært at spise madpakken. Der skal også være kagekonkurrence, og jeg sagde i et friskt øjeblik, at jeg var klar på at lave diplomer.

Jagten på det gode liv

Igår tog Anders og jeg på jagt sammen. Iført sakse og store farverige spande. Vi kørte en tur og fandt hyldetræer i blomst. Det gav en god fangst. Så nu er min mors tre stor suppegryder fyldt med hyldeblomster, cirtoner og lidt sukker. Nu skal der krydses finger for det kommer til at smage godt.

De sidste hyldeblomster bliver tørret til the.

onsdag den 13. juni 2012

Engelsk brodei

Lækker lækker lilla bomuldsstof. Nu med lidt engelsk broderi, klippede huller og ophøjet syning.

onsdag den 6. juni 2012

Gulvtæppe

I dag har jeg hjulpet min veninde Camilla. Hun havde købt nyt tæppe til at ligge under spisebordet, der var bare et lille problem på 10,8 m. Der var ingen kant på tæppet. Med hjælp fra nybagte boller, kage og andet godt har vi idag fået syet de 10,8 m kantebånd på. Jeg syede og Camilla skulle styre tæppet.