torsdag den 28. marts 2013

Stigvogn


Så er Jens blevet færdig med sit broderi nr. 2.  En rød stigvogn. Ved ikke hvem der er mest stolt ham eller mig......

torsdag den 14. marts 2013

Rasmus Klump

Endnu et eksempel at jeg ikke er en haj til at rydde op. Drengene havde et gammelt og klamt forklæde i køkkenet, ikke brugt i et par år. I lommen på dette fandt jeg den anden dag en ske med dejrester på. FØJ, så forklædet røg ud og skeen til vask. Nu har jeg syet to nye forklæder, -uden lommer.

tirsdag den 12. marts 2013

Rya

Jeg havde ALDRIG ALDRIG troede at jeg skulle sy rya igen. Hvilket jeg havde lovet mig selv, efter at havde syet et meget lidt smart pindsvin i 5. klasse. Aldrig mere rya.

Efter at have tænkt over hvordan vi kan få pænt, og ikke tænke brune tæpper under sofabordet i `70erne eller hesian. Har jeg syet på hørlærred og med amagergarn. Efter det har været dampet er det blevet trimmet med en saks.


onsdag den 6. marts 2013

Nisser står på hovedet

Hoppede lige i mappen med billeder fra julen. Her er et af de meget få hvor ingen af os har lukket øjne, rækker tung eller andet godt.
 Og her en ting som jeg har rystet på hovedet af i 7 år. Min far fandt dette juletræstæppe og syntes det var lige noget for mig. Nej tak det er så smæk fyldt med fejl. Alligevel har jeg levet med det i mange år nu. Som du kan se nissrne står på hovedet. Håber jeg en dag får taget mig sammen til at brodere et nyt.