mandag den 21. november 2011

Håndbroderet knapper

Jeg er hoppet med på interessen for håndbroderet knapper. Disse er broderet på bomuldstof med bitte små kontursting. Og så har jeg en forkærlighed for kun at brodere med en tråd amagergarn.

4 kommentarer:

 1. De er sgu da skønne. Jeg har lige købt nogle "lav-selv-knapper",som jeg glæder mig til at lave.

  SvarSlet
 2. Ohhhh! At brodere med én tråd amagergarn er vejen til at lykkes med de små projekter:-) Jeg er med-afhængig af den model!

  Håber du har det godt! Jeg når ikke til kaffehygge på denne side af jul... Lidt lang historie du får når vi ses. Men jeg glæder mig til der blir tid til at mødes:-)

  I anledningen af den mørke tid, har jeg haft bedre tid indendøre om aftenen. Det er blevet til en blog under navnet Ønskefeen - kig gerne forbi - http://oenskefeen.blogspot.com/

  Mange varme hilsner Mette d.II.

  SvarSlet
 3. Hej Kisser. Det er et dejligt lille overskueligt projekt. Så hvis weekenden ikke er fyldt op med julefrokoster, så ville jeg plante mig i sofaen og brodere knapper hvis jeg var dig.

  SvarSlet
 4. Hej Mette. Jeg har fundet din blog!! Uha hvor er den fin. Kan godt se du er "lidt" mere øvet end jeg ;-) Vi tager bare kaffen i det nye år, ingen problemer. I onsdags fortalte jeg stolt dagplejemoren, at jeg syntes, jeg havde styr på alt det jeg skulle nå. 5 min efter ringede de fra børnehaven at Jens var kommet til skade og nok skulle en smut til læge. Så her kan det også være svært at kommer ud af døren til kaffe.

  SvarSlet