fredag den 15. juni 2012

Cirkus Basballe

I sidste øjeblik har jeg lige fået strikket diplomer til kage konkurrencen. Jenss børnehave holder sommerfest og laver cirkus, den lille fyr går meget op i sin rolle som trommeslager at det kan være svært at spise madpakken. Der skal også være kagekonkurrence, og jeg sagde i et friskt øjeblik, at jeg var klar på at lave diplomer.

4 kommentarer:

 1. Hej. Har lige meldt mig som fast læser hos dig, da jeg syntes du får lavet nogle spændene ting. Er meget vild med dine broderier. I mit næste liv vil jeg have lov til at tage en uddannelse fra Skals. I der har været, er bare så dygtige.

  SvarSlet
 2. Hej. Tak for du har meldt dig som fast læser. Du behøver ikke at vente til dit næste liv med at blive dygtig til at brodere :-) Skals har også små uge kurser. Broderi Moderne i Århus har aften kurser på kun 3 timer, hvor man lærer en teknik af gangen. Pelse og jeg er ved at sammensætte kurserne for efteråret.

  SvarSlet
 3. Sjove og fine diplomer, må jeg godt stjæle ideen ?
  Kh.

  SvarSlet
 4. Ja selvfølgelig. Du skal kun bruge teskeer, guld/sølv maling, muffin forme og katon til at sætte det på.Så bliver det ikke meget nemmerer. :-)

  SvarSlet