onsdag den 6. juni 2012

Gulvtæppe

I dag har jeg hjulpet min veninde Camilla. Hun havde købt nyt tæppe til at ligge under spisebordet, der var bare et lille problem på 10,8 m. Der var ingen kant på tæppet. Med hjælp fra nybagte boller, kage og andet godt har vi idag fået syet de 10,8 m kantebånd på. Jeg syede og Camilla skulle styre tæppet.

2 kommentarer:

 1. Godt gået med det gulvtæppe!!! Det er godt med sådan et langt bord når de store projekter skal hives i land!

  Håber udstillingen i Skals levede op til den velkendte standard i lørdags:-* Amalies fødselsdag skulle holdes, da det var den dag flest kunne komme... så vi hyggede med kager (Shit! Jeg glemte da at bage hindbærsnitter...!)gode gæster og gaver istedet for at nå Skals i år.

  Jeg har flere gange truet med at i år skal det være, men hver gang er noget kommet i vejen.
  - Det er faktisk fem år siden sidst, for William var i pilfinger alderen for alvor, og det er netop det eneste, der står klart i min erindring fra netop den udstilling!

  Skulle vi lave en aftale om at mødes derude i 2013? - måske med hindbærsnitter i madkurven der kunne nydes på plænen hvis vejret holder;-)

  Kærligst Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette
  Tillykke med pigen, selvfølgelig kommer fødselsdagen i første række.
  5år, så har du jo lige været der ;-) Det er en aftale at vi mødes med hindbærsnitter i 2013, kender vi allerede datoen...... bare så vi ikke kommer til at klaske et kursus ind den dag.
  Udstillingen var fin, tydeligt at der nu blæser andre vinde, men det var kun til den gode side. og rigtig godt at der nu også er andet end bare udstillingen.
  Hilste på Listeth, beklædningslærer. Som altid systrøget og fantastisk.
  Knus og krummer Mette

  SvarSlet