mandag den 29. august 2011

Tullebuker

Ja ja så er jeg igang med at omsætte mit nyindkøbte stofbjerg. Et par løse tulle bukser til Niels. Syet efter et Onion mønster, har dog sat lommerne inde i bukserne, istedet for påsatte lommer, så bliver mønsteret med frøer ikke forstyrret. Buksebenene er afsluttet med løbegang og elastik. Niels er vild med frøer, fanger dem gerne i haven og leger lidt med dem, det er dog ikke dem alle som er lige pæne bag efter.......

torsdag den 25. august 2011

Det er jo stofmisbrug

Jeg kom til at tage til Århus i dag, havde en lang list med mere eller mindre praktiske gøremål. Et af punkterne var at runde en stofbutik for at købe to små stykker stof, så jeg kan monter Jens`s broderet kranbil til en gymnastiktaske. Mennnnnn jeg var svag, som du kan se blev det til "lidt" mere. For at være mere præcis, en halv sæk fuld. Kan nu fortælle at Stof Shop i Åbyhøj er fantastisk.

mandag den 22. august 2011

Korssting

Det er en stor dag i dag, Har lært min søn Jens på hele 4 år at broder korssting :-) Motivet er en rød kranbil med blink på taget, mindre kan jo ikke gøre det når deres far arbejder ved Falck. Jens syntes det er fedt, og vil gerne brodere videre imorgen.

søndag den 21. august 2011

En lækker lille bille.

Prøv lige at tjek http://www.broderi-moderne.dk/ under korte kurser er et billede af en lækker lille bille. Mit billede af den blev desværre uhyggelig dårligt, så jeg kan ikke vise den her på bloggen. Fra min far har jeg fået en gammel bog med biller der fra kommer min inspiration. Billen er broderet i frie sting. På dens mave har jeg fået en flot struktur ved at bruge fem slags sting; y-sting, franske knuder, spiraler, kædesting og fladsyng, alt dette med samme farve. Og så må jeg jo nok erkende at jeg godt kan lide at sy med kun en tråd amagergarn og meget små sting.     Tror jeg ønsker mig et nyt kamera.

mandag den 15. august 2011

Holger og møgfuglen

Her er min lille kat Holger, han er 12 år halv gammel, det har han bare glemt. Han tror stadig, at han kun er en stor killilg. Fuglen er nummer to jeg har syet. Den første blev ikke så god, hjertet var ikke placeret rigtigt og hovedet var "for tungt" da den kom op og hænge. Så da Holger hentede den på sybordet, stak af og legede med den, var det helt ok. For møgfuglen skulle laves om. Nummer to fugl er iorden så den får Holger ikke lov til at æde.

lørdag den 13. august 2011

Bilsæbe

For 5 år siden fik jeg en flaske bilsæbe og en børste i fødselsdagsgave, giveren mente ikke at jeg plejede min bil godt nok. måske der er noget om det, for bilen er skiftet ud men sæben holder stadig. I dag fik sæben så et nyt formål. I sommer har jeg haft blomster i to gamle zink baljer, desværre har baljerne lignede to mudder huller i flere uger. Så jeg tog en af drengenes skovle, ud med mudderet og ind med rent vand. Det var ikke nok, så efter en tur i rengøringsskabet var bilsæbe det bedste jeg kunne komme på.
                   -DET VIRKER-
Nu er står baljerne rene og fine. Klar til næste års forårsblomster.

torsdag den 11. august 2011

Smil

Er i dag kommet hjem fra en lille familie ferie i Hvidesande. Vi havde lejet en hyggelig lejlighed på en af de helt gamle gårde. Her fra tog vi på små udflugter hver dag. Tirsdag besøgte vi et lysstøberri, nu vil jeg jo gerne at mine unger prøver alt i den kreative verden, Jens fik lov til at støbe et lys. Men i butikkens afdeling for nips og skrammel fandt jeg dette fantastiske skilt! Anders så straks stram ud. så da han så den anden vej var det frem med dankortet.

onsdag den 3. august 2011

Sypose


Nu er jeg lidt stolt af mig selv, min sypose er færdig. På forsiden er der udtræks hedebo, dronninge sting og lidt huller. På bagsiden, en kat broderet i korssting og neden for den to slags sammentræks syning. Posen er i hør og foeret bomuld.