søndag den 25. september 2011

Birgitte Busk

Det har været en fantastisk weekend, er lige kommet hjem fra kursus på Fyn hos Birgitte Busk. Vi syede nisser i maskinbroderi, min er ikke helt færdig. Bare rolig det bliver den inden jul.

torsdag den 22. september 2011

Julie Arkell

Jeg er nok den største fan af Julie Arkell. Hun laver de mest fantastiske ting i pap mache, kompineret med broderi, strik og syning. For 2 år siden havde vi et lille hyggelig galleri her på Mols, de havde engang en udstilling med Julie Arkell, jeg var solgt med det samme. Så tjek lige http://www.juliearkell.uk/

søndag den 18. september 2011

Ottobre

Så er det gået ud over ungerne igen. Havde købt et Ottobre syblad og fandt en mønster på et par hyggebukser, Så jeg forklarede Jens, at han manglede bukser til gymnastik, og da han selv fik lov at vælge stof, så syntes han også at han manglede gymnastikbukser. Niels fik en hue. Så skal jeg ikke kæmpe imorgen tidlig for at finde en ren hue til ham.

lørdag den 17. september 2011

Hindbærsnitter

Det er de utroligste ting en stor stak smør og en slat mel kan blive til. Drengene og jeg har idag bagt hindbærsnitter. Lige efter Mette Blomsterbergs opskrift. Men tror ikke hun har dinosaurus krymmel eller lilla hjerter....

mandag den 12. september 2011

Onion 2036

Jeg har brugt weekendens aftener på en stor udfortring, at sy noget til mig selv. Ja ja tænker I nok, det kan sgu da ikke være så svært. Jow, jeg kan uden problemer sy til andre. Men at sy noget til mig selv, som jeg skal gå med kan give grå hår. Mønstret er Onion 2036, beregnet til strækstof, selvfølgelig vil jeg have foer i. Så ja, jeg søger også udfortringerne. Stoffet er en strik, en blanding af uld og bomuld.

fredag den 9. september 2011

stof blomster

En skønt lille blomst, -som ikke skal vandes og passes. Stoffet har et klippemål på 4,7cm i diameteren.

mandag den 5. september 2011

sy kits

Gift ideas
Min dejlige engelske veninde har vist mig denne fantastiske side clothkits.co.uk .Her er kjoler og andet godt man selv kan sy. Men men fidusen er at det allerede er tegnet på stoffet, så man skal kun klippe ud og sy. Hvis jeg ikke havde svært ved at vælge, havde jeg allerede købt noget.

Ko og kranbil

Så har Jens fået broderst sin kranbil i korssting. Han er selv meget stolt. Men det er jeg vist også :-) Og som lovet har jeg indfældet broderiet i en gymnastiktaske, sort stof yderst og gult inderst. Men lillebror Niels skulle jo også til gymnastik, så deres bløde mor syede lige en pose mere. Her på er køer på og orange inderstof.