fredag den 3. august 2012

Jeg lever faktiak endnu

Ja altså når jeg ikke lige glemmer det. Har desværre lige glemt at leve et par gange i  løbet af sommeren, når bjerget af unger med bræksyge, kattekillinger der øver sig i at på i kattebakken og andet husmor arbejde ikke har været for stort. Men når det er sagt, så har/er det en god sommer med mange gæster og smil på læben. Ikke mindst har jeg været afsted til to af de lokale sommerfester, havde helt glemt hvor sjovt det er, et cirkus hvor du sidder på første række. Knald sjovt.
Anders har lige haft drengene med et par dage ned til farmor, så imens de spiste om kap i sukkersager, genfandt jeg mit arbejdsbord herhjemme. Ud af det kom disse som biller som bor i kapsler, mangler kun en brochenål bag på.

3 kommentarer:

 1. Hvor er de sjove og flotte. Rigtig god ide. Elsker når noget bliver anvendt lidt anderledes

  SvarSlet
 2. ÆÆÆÆlsker de dér ting der dukker op, når skrivebordet får lov at vise overfladen!

  Tak for din hilsen kære Mette! Især kagekrummerne lunede :-*
  Her kører krydsnøgleapparatet på fuld styrke, med Will ved roeret (-hvis han selv skulle sige det)så alt kan blive klappet og klart til messen LIIIIIGE om lidt!!!

  Hvorfor er der altid lige chokelementet i den messe?! Men som med julen, når vi det nok:-)
  Ses vi forresten i den anledning?
  Udloder fribilletter på bloggen om et par uger...
  Måske var det noget:-D

  Klem og god weekend M.

  SvarSlet
 3. Tror der er noget du har misforstået, vi tager det bare meget bogstavligt, det med at leve i nuet, og der kan man ikke løbe rundt med en kalender tapet i panden, som fortæller om ting der sker langt ude i fremtiden.

  Selvfølgelig kommer jeg til messen, den mest konkrete information jeg har er at det er i september......har du datoen....

  Også god weekend til jer.

  Fra Mette til Mette

  SvarSlet